FORSIDEN | Clairvoyance | Kontakt med afdøde | Tarotkort | Healing | Kurser | Min meditations cd
Rensning af huse | Universets love og de opstegne mestre | Kraftdyr, ædelstene og krystaller
Chakra ædelsten og krystaller | Salg af smykker
Kraftdyr, ædelstene og krystaller

Brugen af sten og krystaller til helbredelse af fysiske og psykiske problemer, er et gammelt fænomen. Før i tiden kaldte man det for litoterapi og det blev udøvet på tre forskellige måder.
1. Sten blev placeret direkte på kroppen.
2. Man bar sten på sin person, som lommesten.
3. Sten blev malet til pulver og indtaget oralt.
Når du anvender sten og krystaller I dag indebærer det at du udnytter alle deres iboende kvaliteter. Disse kvaliteter omfatter blandt andet farve, frekvens og symbolik. Stenene er meget kraftfulde redskaber, der stimulerer en naturlig helbredelses proces.
Kraftdyr, ædelsten og krystaller symboliserer energier og visdom, der er unikke redskaber i næsten alle former for selvudvikling og spirituelt arbejde, fordi det kan kun foregå i dit eget tempo. Hvert kraftdyr har en relateret sten eller krystal, der rummer de samme egenskaber som kraftdyret. Energierne samarbejder og forstærker hinanden, så kraften bliver endnu større.
Et kraftdyr eller “totem dyr” som de gamle indianere kaldte dem, er en åndelig vejleder, skytsengel eller guide på det spirituelle plan, der manifesterer sig fysisk gennem et dyr. Et kraftdyr er en energi der nærer uendelig kærlighed til dig og følger dig hele livet. Du kan lære, at kommunikere med dine personlige kraftdyr samt, at modtage beskeder og healingskraft. Alle mennesker har kraftdyrs energier med sig, også selvom mange mennesker måske aldrig bliver bevidst om det, eller har hørt om begrebet. De er der ikke desto mindre til, at guide på det ubevidste plan. Det er individuelt, hvor mange kraftdyr man har med sig i livet, men det er dog meget sjældent, at have flere med sig end ni, men andre kraftdyrs energier kan frit krydse din vej, i takt med forskellige udviklingsfaser i dit liv, præcis som du vil opleve det i dit arbejde med tarotten. Man kan sige, at de energier dine personlige kraftdyr symboliserer, er en slags medfødte kvaliteter eller potentiale du ved spirituel udvikling kan opnå. måden du bedst arbejder med kraftdyrs energien er enten, at meditere på den, eller ved at påkalde dem til, at beskytte og vejlede dig gennem tarotten.
Kraftdyr, ædelsten og krystaller symboliserer energier og visdom, der er unikke redskaber i næsten alle former for selvudvikling og spirituelt arbejde, fordi det kan kun foregå i dit eget tempo. Hvert kraftdyr har en relateret ædelsten eller krystal, der rummer de samme egenskaber som dyret.
En god måde, at få kontakt til dine kraftdyr er, at lægge den relaterede ædelsten eller krystal under din hovedpude inden du skal sove eller hvile. Du vil gennem dine drømme få kontakt. Det kan enten være, at du drømmer om dyret i fysisk form, eller som symboler eller handlinger, der viser dig svarene på de spørgsmål du har. Det er en god ide, at have en blok og pen liggende på dit natbord, så du kan skrive dine drømme ned. Det er ikke altid sikkert, at du kan huske, hvad du har drømt, men fortvivl ikke, hvis du er en af dem, der tror at de aldrig drømmer. Det gør du også selvom du ikke kan huske det. I vågen tilstand. Bed dit kraftdyr om, at give dig et tegn og det vil gøre det. Det kan være alt lige fra en tv udsendelse, en reklame der dumper ind af din postkasse, eller andre mennesker der kommer og fortæller dig noget om pågældende dyr. Det vil Ikke være tilfældigt og det vil være et tegn og en besked til dig.
Krystal meditation eller drømmerejse er en meget behagelig måde, at skabe kontakt til den åndelige verden. Brug ædelstenen, der relaterer til det kraftdyr du gerne vil i kontakt med. Sæt ædelstenen fast mellem øjenbrynene, det tredje øje, brug evt et stykke plaster. Du kan desuden have en relateret sten eller krystal i hver hånd. Derved dannes en pyramide form, der gør det nemmere, at få kontakt til den åndelige dimension. Desuden bringer pyramideformen beskyttelse og forstærker energien.
Læg dig et behageligt sted, hvor du ikke bliver forstyrret. Sørg for, at løsne bælte og andet der kan stramme. Tag et tæppe over dig, fordi din temperatur kan dale en smule. Dembet beroligende musik er godt til en begyndelse og hovedtelefoner er udemærket, da det udelukker baggrundsstøj, at have kilden tæt ved ørerne. Dan dig et billede af ædelstenen eller krystallen for dit indre øje og stil ind på stenens energi og flyd med. Lad bare tankerne flyde du behøver ikke, at koncentrere dig om at fastholde dine tanker. Svæv frit derhen, hvor energierne kalder på dig og du er klar til at møde dit kraftdyr. Har du oplevet flere kraftdyr så mediter på dem et af gangen.

Valg af ædelsten og krystaller.
Når du skal vælge dine sten, kan du altid læse om de forskellige symbolske egenskaber. Jeg mener imidlertid, at den bedste udvælgelses metode helt enkelt er, at lade intuitionen råde. For mange er det ikke helt lige til og har du svært ved, at opfatte hvad din intuition siger, kan du lade dine andre sanser træffe beslutningen for dig. Du synes måske, at en bestemt ædelsten har en ekstra flot farve, spændende form, eller føles behageligt hånden. Lad dig ikke begrænse af intellektet , men vælg de sten der tiltaler dig. Krystallerne er helt unikke redskaber, når det handler om selvudvikling. De er blide i energien, healende og nådesløst ærlige. Disse kvaliteter gør krystallerne til alletiders sparringspartnere med med tarotten, for hvor tarotten skærer ind til benet som en lazer, lægger krystallen en beskyttende hinde. Såret er på denne måde til, at bearbejde, rense og heale. Når du skal ud og investere i dine ædelsten og krystaller er det vigtigt at du følger din intuition. Tag dig god tid med udvælgelsen, føl
på krystallen og mærk hvordan den føles i hånden. Du kan evt. sætte dig et sted på gulvet i butikken, hvor der er lidt ro. Det kan naturligvis være til stor morskab for andre kunder i butikken, men det er en god måde, at finde netop den sten der kalder på dig. Hæld stenene ud af æsken og find den helt rigtige. Lad være med at blande de forskellige sten sammen fra æskerne, det vil blot irritere ekspedienterne. Tag en slags af gangen indtil du har fundet de rette. Synes du ikke, at der er nogen der springer dig i øjnene eller kalder på dig, skal du ikke fortvivle det kan blot være, at du skal søge dine sten et andet sted. Bare rolig de skal nok dukke op, når de er klar.

Kraftdyr og ædelsten og krystal oversigt: Aben - mos agat
Bjørnen - lapis lazuli
Bæveren - rosakvarts
Bøffelen - platin
Cayoten -chalcopyrit
Delfinen - Moldavit
Edderkoppen - bjergkrystal
Elefanten - alabast
Flagermusen - amatyst
Frøen - silex
Giraffen - girasole kvarts
Hesten - kobber
Hjorten - sølv
Hunden - labradorit
Huskatten - astrophyllite
Hvalen - rekord keeper
Høgen - guld
Kragen - turmalin
Krokodillen - hæmatit
Lamaen - månesten
Leoparden - topas
Lossen - diamant
Løven - purpurit
Næsehornet - solsten
Ozelotten - akvamarin
Pandaen - sodalit
Påfuglen - agat
Ravnen - herkimer diamant
Salamanderen - Rubin
Skildpadden - ametrin
Sommerfuglen - peridot
Sort panter - sugulite
Svanen - rhodocrosit
Søløven - guld kvarts
Tigeren - granat
Uglen - aventurin
Ulven - karneol
Ørnen - spectrolitKontakt mig
Ring / sms til mig på 81 74 10 68 for mere information og priser.