FORSIDEN | Clairvoyance | Kontakt med afdøde | Tarotkort | Healing | Kurser | Min meditations cd
Rensning af huse | Universets love og de opstegne mestre | Kraftdyr, ædelstene og krystaller
Chakra ædelsten og krystaller | Salg af smykker
Tarot

Tarot er et ældgammelt visdomssystem, der går tilbage til det gamle Egypten og de gamle civilisationer. Ifølge historien er det den egyptiske Gud Thot, der er den indirekte kilde til tarottens opståen, eftersom Thot indviede sine elever i en række kosmiske sandheder. Selve ordet tarot kan stamme fra det latinske ord “rota” (hjul) “tar” (et spil kort) på sproget romani “tarv” (sanskrit) betyder kort på række samt “ta-rosh” egyptisk betyder den kongelige vej. Lærde opdagede, at hvis man læser ordet tarot fra højre mod venstre (på hebraisk maner) får man næsten ordet “torah” det jødiske navn for det gamle testamente. Tarottens 78 kort er opdelt i tre serier. Den store arkana eller major arkana (af arcanum = hemmelighed) der består af 21 kort også kaldet trumfkortene. Hofkortene der består af 16 kort og den lille arkana eller minor arkana bestående af 40 kort. Den lille arkana er opdelt i fire serier: stokke, sværd, bægre og mønter. Disse serier er forløberne for vore dages: spar, klør, ruder og hjerter.

Den oprindelige egyptiske tarot blev skabt på tynde gyldne plader med astrologiske og esoteriske symboler, men det var imidlertid først, da de italienske sigøjnere tog tarotten til sig i den tidlige middelalder, at tarotten for alvor bredte sig som en steppebrand gennem Europa og ned til grænsen mellem Frankrig og Spanien, hvor kathar bevægelsen tog tarotten til sig og gav den deres egen unikke ideologiske præg. Kathar bevægelsen (af det græske “catharos” :ren) havde sin storheds tid tilbage i den tidlige middelalder, hvor de fungerede som healere og naturlæger i de små samfund og landsbyer, hvor man ikke havde råd eller mulighed for at tilkalde en læge. Katharbevægelsen var en slags munkeorden, der var den etablerede kirkes store modstandere, fordi de mente at den etablerede kirke kun var ude på, at undertrykke befolkningen og skrabe rigdomme til sig. De sidste katharerer blev brændt levende på bålet i det 12 århundrede, fordi de nægtede at lade sig døbe og var blevet en for stor trussel mod kirken. Den sidste kathar gik på bålet med ordene; vi kommer tilbage. Katharerne healede med sten og krystaller, urter, håndspålæggelse og intuitiv massage som specialer. De indviede katharerer brugte bla. tarotten når de healede de fattige, gamle og syge. De gamle katharerer underviste i læren om, at lidelse er renselse. For hver gang livet gør ondt, er et skridt på vejen hjem til sin egen sjæls sandhed. Der er en ganske særlig mening med de oplevelser livet byder, intet er forgæves og der er kun en vej og det er frem. Se livsrejsen som en uddannelse i helhed og erfaring med oplevelser, følelser og indsigt, der bringes med til næste fase, begyndelse eller livsafsnit.

Disse erfaringer skal gøres på en fri og god måde, i dit eget tempo uden, at forcere noget. Det er det der gør tarot til et unikt arbejdsredskab i selvudvikling. Tarot giver svarene i takt med, at du bliver klar til, at tyde og handle på dem.

Tarot er en guddommelig gave fra universet, et redskab i forståelse og selvindsigt.

En gave som udtryk for - og symbol på uendelig kærlighed til dig og den vej du vælger, at gå i livet. Det er med tarot, som med alle andre forhold her i livet. Jo mere kærlighed og oprigtig interesse der investeres, des bedre resultat og større udbytte. Kære læser, tarot viser dig klart og tydeligt: vejen, midlet og målet. Må tarot desuden vise dig vejen tilbage til din egen indre guddommelige sandhed og bringe dig mange hyggelige, sjove og oplysende stunder.

Tarot clairvoyance.

Tarot er et alletiders redskab til, at modtage og tolke de budskaber og beskeder din åndelige vejleder ønsker, at gøre dig opmærksom på. Det kan være på det personlige plan, eller i arbejdet med andre der søger svar og vejledning. Den åndelige vejleder er et guddommeligt væsen, der følger dig hele livet og som nærer uendelig kærlighed til dig. Vejlederen samarbejder med sjælen (den højere bevidsthed) der rummer i sig al viden om fortid, fremtid og livsopgaver. Vejlederens opgave er, at bringe indsigt, forløsning og accept. Evnen til, at modtage vejlederens budskaber kaldes clairvoyance og alle mennesker er dybest set clairvoyante, hvad enten det drejer sig om klarsyn, klarhørelse eller klarføling. Disse sanser kan imidlertid være blokeret af sorg, vrede, svigt eller lavt selvværd, der skal erkendes, bearbejdes, accepteres og tilgives. Det er de’r tarot kommer ind i billedet, fordi det er et konkret værktøj, der tydeligt adskiller sjæl fra ego. Sjælen vil kun en vej og det er hjem til Gud og derfor er den hævet over egoets begrænsninger, længsler, begær og blokeringer. Jeg møder ofte folk der spørger mig, hvad de mon har gjort galt i et tidligere liv siden Gud straffer dem for dette og hint. Den må straks manes i jorden, for Gud straffer ikke. Tværtimod - Gud er den ultimative kærligheds energi fuld af tilgivelse, omsorg, og forståelse. Et uendeligt overflødighedshorn af glæde, frihed og opfyldelse af ønsker. I det øjeblik du har udført en ukærlig gerning, har Gud allerede tilgivet dig. Det er tværtimod din egen sjæl, der holder rede på karma regnskabet, hvilket vil sige, at begår du en kærlig handling bliver du belønnet tusindfold, men begår du en ukærlig handling er der en pris der skal betales på et senere tidspunkt. Sjælen glemmer intet og det kan måske tage mange liv før karma indhenter en ukærlig handling, men intet bliver overset og du kan være ganske sikker på, at energien kommer retur når vinden vender. Det er universets lov - og dermed tarots lov.

Valg af tarotsæt.

Når du skal vælge dit helt personlige tarotsæt, er det vigtigt at du ser dig lidt omkring og undersøger markedet. Hvil i processen og giv dig selv rigtig god tid. Der findes mange unikke og fantastisk smukke sæt, alene på det danske marked. Det optimale er derfor, at du finder et sted der specialiserer sig i tarot og ligger inde med åbne prøvesæt. På den måde kan du meget bedre fornemme kortenes kvalitet og energi. Du kan evt. teste kortene ved at stille et spørgsmål du allerede kender svaret på.

Trækker du derefter et kort der besvarer dit spørgsmål på en sådan måde, at du føler en slags gysen gennem kroppen, eller som “sommerfugle” eller sug i maven. Så rummer settet en god energi for dig. Gør anskaffelsen af dit nye tarotsæt til en ganske særlig begivenhed. Du kan evt. meditere forinden du tager afsted og bede din åndelige vejleder om tegn og vejledning i jagten på dit unikke tarotsæt.

Selv bruger jeg Merlin tarot. Efter at jeg igennem et par år, havde arbejdet med to sæt, som jeg ikke kunne arbejde med fordi de begyndte, at give forkerte svar og svar som ikke gav mening efter, at jeg havde arbejdet med dem i et par år. Jeg bad derfor min åndelige vejleder om hjælp til, at finde et sæt kort, som jeg kunne arbejde med. Herefter så jeg Merlin dale ned fra loftet i en spiral. Jeg ringede herefter til ukendtes boghandel i København og spurgte om de havde nogen tarotsæt, der havde med Merlin at gøre. Ekspedienten svarede strakt, at det havde de da. De havde præcist et sæt tilbage, der hed Merlin tarot. Jeg bad hende sende mig kortene med posten samme dag. Da jeg fik kortene hjem rensede jeg dem inden jeg tog dem i brug og jeg fandt med det samme ud af, at kortene svingede med en vibration, der var identisk med min egen. Det er nu ti år siden og jeg arbejder i dag kun med Merlin tarot. Jeg anbefaler, at du ser dig rigtig godt for inden du beslutter dig for, hvilket sæt du selv vil arbejde med. Det skal føles rigtigt og du må ikke få en følelse af, at der er modstand når du står med kortene i hånden, eller sidder hjemme og arbejder med dem. Nogen af de tegn der kan vise sig, når du står med det rette sæt kort kan være, at du får en hyletone for øret, varme i maven, forskellige sanseindtryk som f.eks. det risler ned af armen, eller du kan opleve, at du står med et sæt der har så høj energi, at du kortvarigt føler dig svimmel. Hvis du står med et sæt, der ikke vibrerer med med din personlige vibration, kan du risikere, at du enten får hovedpine eller, at der slet ikke sker noget overhovedet.

De sæt jeg arbejdede med tidligere, inden jeg gik over til Merlin tarot, var der sådan set ikke noget grundlæggende galt med, men jeg kunne mærke, at vores samarbejde var ophørt og at der skulle noget andet til.

Rensning af dit nye tarotsæt.

Inden du tager dit nye tarotsæt i brug er det vigtigt, at rense det for de energier der har været i berøring med sættet. Det kan være andre mennesker, eller stedet, hvor du købte sættet. En god og enkel måde at rense dit sæt er, at holde sættet mellem begge hænder, mens du fnyser på det tre gange ud gennem næsen. Visualiser hvordan din fnysen puster de fremmede energier ud af sættet og dermed renser det, så det er klar til brug.

Blanding og hvordan kommer jeg igang.

Når du tager dine kort i brug, skal de blandes i ny og næ. Det er vigtigt, at du finder dit eget ritual og fremgangsmåde. Stil ind på kortene og det spørgsmål du gerne vil have tydet. Føl kortenes kvalitet og koncentrer dig om at blande. Jo mere fordybet du er jo større resultat. Bland og tag af, du kan evt. gentage ritualet et par gange, indtil du er tunet ind på den helt rette stemning. Når du blander kan det ske, at et kort hopper ud af bunken af sig selv og måske lander på gulvet. Det er hverken tilfældigt eller ligegyldigt. Min erfaring siger, at disse kort rummer et budskab eller nøglen til dit spørgsmål. Samme fremgangsmåde gør sig gældende, hvis du skal spå andre. I det tilfælde kan du lade spørgeren tage af, mens resten af arbejdet stadig hviler på dine hænder. Skulle du komme ud for et tilfælde, hvor kortene “driller” ved, at komme med meningsløse budskaber du ikke kan tyde, er det en god ide, at holde en pause og lade kortene ligge til et senere tidspunkt eller næste dag. Det samme gør sig gældende, hvis du stiller “trick” spørgsmål eller finder på forskellige måder, at stille samme spørgsmål på.

Tarot rummer i sig meget humor og vil besvare dine spørgsmål i samme ånd de er stillet.

Opbevaring af dit tarotsæt.

Når du har fået et nyt tarotsæt er det vigtigt, at det er dit eget personlige sæt. Du skal ikke låne det ud til andre, med mindre du beslutter dig for, at forære det væk. Sættet er dit personlige og kommer med tiden til at rumme meget af din energi og derfor skal det behandles derefter. Desuden er det din telefonlinie til universet. En god måde, at lære sit nye sæt, at kende er ved at sove med det under hovedpuden. Du vil hurtigt bemærke, at dine drømme vil skifte karakter, fordi kortene vil helt automatisk kommunikere med din underbevidsthed og bringe dig løsninger eller budskaber. Gå med dem i lommen og lad dem blive en del af dig og din daglige rutine. Leg med dem og stil ind på hvert enkelt kort. Der er mange delte meninger om, hvordan du bedst opbevarer dit tarotsæt. Du kan svøbe det ind i et smukt håndmalet kinesisk silketørklæde, eller lægger dem i en håndskåren æske af det fineste træ, eller lægger dem i en pose. Det er for så vidt ligegyldigt. Du skal opbevare dine kort på den måde, der føles rigtig for dig og med rette respekt for kortene. Husk på, at de er en del af dig og din energi.

Kortenes betydning.

Tarotten er baseret på numerologi på den måde, at alle numre og illustrationer vibrerer matematisk identisk. Du kan aldrig fejle med tarot, for den er underlagt loven om gensidig tiltrækning. Dvs. dine spørgsmål vil altid tiltrække det perfekte kort, der rummer identisk energi som spørgsmålet der blev stillet.

Når du tyder kortene, kan du samtidig lægge mærke til dine tanker og følelser. Kommer du i tanke om en ganske særlig begivenhed du ikke har kunnet finde en løsning på kan tarotten vise dig vejen til en mulig løsning. Det kan ske, at du sidder med en ganske særlig følelse når du begynder dit arbejde med kortene. Dette er heller ikke en tilfældighed og du kan bruge kortene til, at stille nærmere ind på følelsen og du vil kunne bruge kortene som værktøj til, at bearbejde følelser og handlemønstre du har brug for at få belyst.

Dagskortet og tydningen af det.

Dagskortet er et kort du kan trække fra bunken om morgenen eller tidligt på dagen, evt. inden din morgen meditation. Dagskortet viser dig, hvilke energier der vil være optimale den pågældende dag, eller hvilke energier du har brug for at se lidt på og arbejde videre med. En god måde, at arbejde med dagskortet er via meditations og visualiserings teknikker.

Dagskort meditation.

En god og enkel måde, at meditere på dagskortet er ved, at sætte dig godt tilrette på en stol. Bland kortene så mange gange du føler for det. Når du er klar til, at trække dagskortet spreder du bunken ud i en vifte med venstre hånd (den modtagende hånd) og vælger dit dagskort med venstre hånd. Læg kortet på bordet foran dig og se godt på det. Indprent dig dets farver og symbolik. Derefter lukker du øjnene og tager en dyb vejrtrækning. Træk luften ind gennem næsen og ud gennem munden. Gentag dette tre gange, mens du synker dybere ind i dig selv for hver vejrtrækning. Spørg kortet, hvad dets budskab er til dig her idag og flyd med kortets energi. Du skal ikke fastholde de tanker eller billeder kortet bringer dig - bare flyd med og lad kortet styre tankerejsen.

Fødselskortet og tydningen af det.

Du finder fødselskortet ved at finde tværsummen af dit cpr. nr. f.eks. 290368-1486

2+9+3+6+8+1+4+8+5 =46 4+6=10 tværsummen her er 10. Tværsummen beregnes op til kort 21. Ved tal over 21 beregner du på ny tværsummen. Du kan med fordel arbejde med fødselskortet hele året. Du kan f.eks. bære den relaterede krystal i en lomme eller meditere på den. Du kan desuden arbejde med den opstegne mester energi der tilhører dit fødselskort. I dette tilfælde kort nr. 10 skæbnehjulet der varsler lykketræf, gaver fra himmelen, mirakler og uventet held.

Den relaterede mester er Pan, den tilknyttede sten er Alexandrite og det relaterede kraftdyr er bøffelen. Udviklingsvejen for skæbnehjulet er, at opfatte og tiltrække de uventede gaver universet byder på. I dette tilfælde kan du bede Pan om hjælp til, at turde handle på de energier der krydser din vej. Du kan vælge, at bære Alexandrite som lommesten eller meditere på bøffelen så du nemmere kan tiltrække de energier universet tilbyder.

Chakraer og chakra healing via tarot.Sæt dig et stille sted, hvor du føler en god energi. Tag kortene mellem dine hænder og sid og mærk energien i kortene, mens roen sænker sig omkring dig. Koncentrer dig om dit rod chakra og træk så et kort fra bunken. Denne øvelse gentager du indtil du har et kort for hver af de syv chakracentre. Tyd nu kortene et efter et og indprent dig kortets farver, energi og symbolik, begyndende nedefra med rodchakraet, hvorefter du arbejder dig op efter indtil du slutter af med kronechakraet. Visualiser hvordan den livgivende energi, lys og kærlighed fylder dig. Mens du sidder og bliver gennemlyst af den guddommelige kærligheds energi kan det være at du får billeder ind på kort og chakra centre der vil være beskeder til dig fra den åndelige verden. Det kan være vigtige beskeder om healing eller andet. Fyld dine chakracentre et efter et og fyld dig med harmoni og fornyet energi. Når du er færdig med øvelsen er det vigtigt, at huske at lukke chakraerne igen. Dette kan du gøre ved, at forestille dig en låge eller dør foran hvert chakra, som du lukker og forsegler med lys og kærlighed.

Rodchakraet.
Placering: området mellem kønsorg. og anus.
Symbol farve: rød.
Kirtel: binyrerne.
Kropsdel: skelettet.
Element: jord.
Sans: lugtesansen.

Rodchakraet er det første chakra og det ligger i området mellem kønsorg. og anus. På sanskrit kaldes rodchakraet “muladhara” hvilket betyder rod. Rodchakraets symbol er en Lotus blomst med fire blade. I midten har den en trekant, der vender på hovedet indeni et kvadrat. De fire blade symboliserer de fire elementer. Trekanten repræsenterer jord energien og kvadratet repræsenterer jordelementet.
Rodchakraet har med vores fysiske overlevelse og vores grundlæggende behov at gøre.

Balance og ubalance.
Hvis et chakra ikke arbejder i harmoni eller, hvis det ikke er i balance, kan det få konsekvenser både på det fysiske og psykiske plan.

Balance (optimal gennemstrømning)
Godt helbred, højt energi niveau.

Blokeret (for lav gennemstrømning)
Dårlig selvtillid, uro, angst.

For åbent (for høj gennemstrømning)
Ubetænksom, overdrevent materialistisk.

Harachakraet.
Placering: området mellem kønsorg. og navlen.
Symbol farve: orange.
Kirtel: æggestokkene og testiklerne.
Kropsdel: kønsorg. og de tilhørende dele.
Element: vand.
Sans: smagssansen.

Harachakraet er det andet chakra og ligger i området mellem kønsorg. og navlen.
På sanskrit kaldes harachakraet “svadhistharaa” hvilket betyder ynde. Harachakraets symbol er en orange Lotus blomst, der har seks blade. I midten har den en krokodille. Harachakraet har med seksualitet og nydelse at gøre.

Balance (optimal gennemstrømning)
Kreativ og harmonisk.

Blokeret (for lav gennemstrømning)
Selvkritisk, seksuelle blokeringer.

For åbent (for høj gennemstrømning)
Ubalanceret, overdrevent fokusering på sex.

Solar plexuschakraet.
Placering: området mellem navlen og brystkassen.
Symbol farve: gul.
Kirtel: bugspytkirtlen.
Kropsdel: musklerne og fordøjelsesorganerne.
Element: ild.
Sans: synssansen.

Solar plexuschakraet er det tredje chakra og det ligger i området mellem navlen og brystkassen. På sanskrit kaldes solar plexuschakraet “manipura”hvilket betyder ædelsten. Solar plexuschakraets symbol er en lotusblomst med ti blade.i midten har den en
trekant, der vender på hovedet med et eller flere svastikaer indeni. Svastika betyder velfærd på sanskrit. Solar plexus har med vores personlige kraft og styrke at gøre..

Balance (optimal gennemstrømning)
Personlig styrke, socialt ubegrænset.

Blokeret (for lav gennemstrømning)
Utryg, usikker på sig selv.

For åbent (for høj gennemstrømning)
Aktivitets afhængig, konfliktsøgende.

Hjertechakraet.
Placering: brystet.
Symbol farve: grøn.
Kirtel: thymuskirtlen.
Kropsdel: hjertet og lungerne.
Element: luft.
Sans: følesansen.

Hjertechakraet er det fjerde chakra og ligger i brystet. På sanskrit kaldes hjertechakraet “anahata” hvilket betyder ubesejret. Hjertechakraets symbol er en lotusblomst med tolv blade og med en seks takket stjerne i midten. Hjertechakraet har med betingelsesløs kærlighed og tilgivelse at gøre.

Balance (optimal gennemstrømning)
Accept og betingelsesløs kærlighed.

Blokeret (for lav gennemstrømning)
Selvmedlidenhed, føler at man har fortjent kærlighed.

For åbent (for høj gennemstrømning)
Krævende, stort behov for at eje.

Halschakraet.
Placering: halsen.
Symbol farve: blå.
Kirtel: skjold- og biskjoldbruskkirtlerne.
Kropsdel: ørerne, munden og halsen
Element: æter.
Sans: høresansen.

Halschakraet er det femte chakra og ligger i halsen. På sanskrit kaldes halschakraet “Vishuddha” hvilket betyder renselse. Halschakraet symbol er en lotusblomst med seksten blade. I midten har den en trekant, der vender på hovedet og som indeholder en cirkel. De seksten blade symboliserer ånden. Halschakraet har med mundtlig kommunikation at gøre.

Balance (optimal gennemstrømning)
Kunstnerisk, kreativ, let ved at kommunikere.

Blokeret (for lav gennemstrømning)
Splittet, selvmodsigende.

For åbent (for høj gennemstrømning)
Arrogant, selvglad.

Det tredje øje.
Placering: området mellem øjenbrynene.
Symbol farve: violet.
Kirtel: kropsdel: øjnene.
Element: lysenergi.
Sans: den sjette sans.

Det tredje øje er det sjette chakra og ligger i området mellem og lige ovenover øjenbrynene. På sanskrit kaldes det tredje øje “ajna” hvilket betyder, at vide. Symbolet for det tredje øje er en lotusblomst med to blade. I midten har den en trekant, der står på hovedet. Disse to blade symboliserer menneskets to fysiske øjne. Det tredje øje har. De den opfattelses evne, der ikke har med vores fem sanser at gøre.

Balance (optimal gennemstrømning)
Intuitiv, følsom.

Blokeret (for lav gennemstrømning)
Mangel på disciplin, passiv, ubeslutsom.

For åbent (for høj gennemstrømning)
Styrende, ensidig.

Kronchakraet.
Placering: issen.
Symbol farve: hvid, indigo, guld.
Kirtel: epifysen.
Kropsdel: hjernen, huden.
Element: mental energi.
Sans: det højere ego.

Kronechakraet er det syvende chakra og det ligger ved issen. På sanskrit kaldes kronechakraet “sahasrara” hvilket betyder tusindfold. Kronechakraets symbol er en glorie bestående af tusindvis hvide blade. Antallet er et symbol på det uendelige. Kronechakraet har at gøre med vores åndelige genfødsel og kosmiske opvågnen at gøre.

Balance (optimal gennemstrømning)
Tillid, åndeligt klarsyn.

Blokeret (for lav gennemstrømning)
Energiløs, splittet, mangler formål med tilværelsen.

For åbent (for høj gennemstrømning)
Deprimeret, indelukket, stiv.

Tarot oversigt

Narren: Maitraya, frøen, silex, loven om frekvens.
Magikeren: Saint Germain, ravnen, herkimer diamant, loven om dharma.
Ypperste præstinden: Hilarion, uglen, aventurin, loven om orakler.
Hierophanten: Merlin, lossen, diamant, loven om udfordring.
Kejserinden: Lady Nada, hjorten, sølv, loven om nåde.
Kejseren: Osiris, løven, purpurit, loven om hensigt.
De elskende: Celeste, salamanderen, Rubin, loven om enhed.
Vognen: Ærkeenglen Michael , den sorte panter, sugulite, loven om klarhed.
Vægten: Isis, kragen, turmalin, loven om karma.
Eneboereren: Manjushri, bjørnen, lapis lazuli, loven om reflektion.
Skæbnehjulet: Pan, søløven, guldkvarts, loven om mirakler.
Styrke: Apollo, hesten, kobber, loven om succes.
Den hængte: El Morya, ozelotten, akvamarin, loven om tillid.
Døden: Serapis Bey, flagermusen, amatyst, loven om reinkarnation.
Mådehold: Johannes, bøffelen, platin, loven om strømning.
Djævelen: Melkeezahdeck, cayoten, chalcopyrit, loven om frihed.
Tårnet: Paravati, slangen, calcit, loven om renselse.
Stjernen: Horus, delfinen, moldavit, loven om healing.
Månen: Pallas Athene, lamaen, månesten, loven om modstand.
Solen: Ganesh, næsehornet, solsten, loven om opmærksomhed.
Dommen: Paramahansa Yogananda, skildpadden , ametrin, loven om dømmekraft.
Universet: Vishnu, ørnen, spectrolit, loven om den højere bevidsthed.
Stokkenes konge: White eagle, krokodillen, hæmatit , loven om manifestation.
Stokkenes dronning: Quan Yin, leoparden, topas, loven om som udenfor så inden i.
Stokkenes prins: Paul Venetianeren, aben, mos agat, loven om tiltrækning.
Stokkenes prinsesse: Hina, huskatten, jade, loven om projektion.
Sværdenes konge: Thot, Høgen, guld, loven om så for oven som for neden.
Sværdenes dronning: Kuthumi, elefanten, alabast, loven om dekret.
Sværdenes prins: Siddhartha Gautana Buddha, ulven, karneol, loven om perspektiv.
Sværdenes prinsesse: White Buffalo Call Woman, tigeren, granat, loven om anmodning.
Bægrenes konge: Mahachohan Ragoczy, hunden, labradorit, loven om tvillinge sjæle.
Bægrenes dronning: Jomfru Maria, giraffen, girasole kvarts, loven om velsignelser.
Bægrenes prins: Amaterasu, sommerfuglen, peridot, loven om selvudvikling.
Bægrenes prinsesse: Jesus Kristus, svanen, rhodocrosit, loven om bekræftelser.
Mønterne konge: Lakshmi, hvalen, rekord keeper, loven om velstand.
Mønterne dronning: Afrodite, påfuglen, agat, loven om overflod.
Mønternes prins: Kong Salomon, bæveren, platin, loven om taknemmelighed.
Mønternes prinsesse: Krishna, elefanten, sodalit, loven om bøn.

Kontakt mig:


Ring / sms til mig og aftal en tid til et personligt tarotoplæg eller et kursus i tarot på tlf.81 74 10 68