FORSIDEN | Clairvoyance | Kontakt med afdøde | Tarotkort | Healing | Kurser | Min meditations cd
Rensning af huse | Universets love og de opstegne mestre | Kraftdyr, ædelstene og krystaller
Chakra ædelsten og krystaller | Salg af smykker
Kursus i healing

Healings kurset forløber over en weekend. Lørdag fra kl 10 til kl 16 og søndag fra kl 10 til kl 16. Der er forplejning med i kurset. I vil arbejde med disse punkter under kurset:

Healing via sten og krystaller.
Chakra healing.
Healing via musik.
Healing af dyr.
Vi starter med en renselses bøn og en meditation hvor vi stiller ind på de energier vi skal arbejde med i løbet af weekenden. Der bliver personlig clairvoyance samt personlig healing i løbet af weekenden. Vi slutter weekenden af med et kursus bevis.

Healing via sten og krystaller: brugen af sten og krystaller til helbredelse af fysiske og psykiske problemer, er et gammelt fænomen, der går helt tilbage til de gamle tider. Sten og krystaller er helt unikke redskaber når det handler om f.eks selvudvikling. De er blide i energien, healende og nådesløst ærlige. Disse kvaliteter gør sten og krystaller til alletiders healere. Chakra healing: ordet chakra stammer fra sanskrit og betyder hjul eller skive. Chakraerne er usynlige energicentre i rygraden fra halebenet og op til issen. Samtlige chakraer er forbundet med hinanden via energi kanaler, samtidig med at de alle har forskellige egenskaber. Chakraernes opgave er at forsyne kroppen med energi. Mennesket har mange chakraer men her beskæftiger vi os med kroppens 7 hoved chakra centre. Når chakra systemet fungerer optimalt flyder, der en fri helsebringende strøm af energi igennem kroppen men, hvis det ikke fungerer optimalt, i tilfælde af blokeringer og ubalancer kan det resultere i fysiske og psykiske sygdomme og dette kan chakra healingen rette op på. Healing via musik: denne form for healing er en alletiders måde at heale på. Man ligger eller sidder og slapper af. Du vælger et stykke musik, der svinger i energi med den du gerne vil heale. Du lægger hænderne på begge skuldre og lader musikken flyde. I takt med musikken lader du alle urenheder og ubalancer skylle ud af kroppen og du fylder kroppen op påny med fornyet helsebringende energi og klarhed. Healing af dyr: denne form for healing af dit eget eller andres dyr, er en intuitiv kommunikation med dyret. På den vis at dyret kan fortælle om det har ondt, eller er glad, eller om kosten er i orden. Når du lærer at heale et dyr, når du der igennem dyrets sjæl og opretter en linie for kommunikation på det intuitive plan, så healingen vil virke hver gang.

Kontakt mig:
Ring / sms til mig på 81 74 10 68 for mere information og kursusdatoer.

Læs også om mine øvrige kurser, og kontakt mig ved spørgsmål:

Spirituel vejleder
Tarot kort
Healing